+40 723 973 016 diana@dianavijulie.ro

Bună, Sunt diana

Consilier pentru dezvoltare personală și parentală

Ce este dezvoltarea personală?

Procesul prin care treci atunci când te descoperi, când afli când și cum ți-ai scris scenariul de viață și, mai ales, cum poți face să-l rescrii pentru a putea trăi liber și în congruență cu sinele autentic, cu valorile și cu principiile tale de viață.

Ședințele de consiliere te ajută să-ți îmbunătățești și

Relația cu tine

Vei ajunge să te cunoști , să te accepți și să te iubești pentru cine ești și pentru ce ești, reușind să scapi din capcanele și blocajele din care simți că nu mai poți ieși.

Relațiile cu cei din jur

Cunoscându-te și respectându-te pe tine, vei reuși să te prezinți celorlalți astfel încât și ei să te cunoască și să te respecte cu adevărat.

Relația de cuplu

Atunci când observi blocaje în cuplu, discută cu partenerul și stabiliți împreună ședințele de consiliere de cuplu, pentru a îmbunătăți relația și comunicarea din cadrul relației. 

Relația cu copiii

De asemenea, îți ofer și ședințe de dezvoltare parentală, care să te ajute în procesul de dezvoltare cognitivă și emoțională a copilului tău, să-ți ofere sprijin și susținere în momentele tale dificile de părinte.

Clienți

Cumpărători din Shop

Articole scrise

Ore de studiu

Fii o prioritate în viața ta!

Ședință de cunoaștere (gratuită)

În această ședință urmează să ne cunoaștem și să-ți formezi o idee despre o eventuală colaborare împreună cu mine. Putem discuta despre problemele de care te lovești adesea și despre ce ai vrea să schimbi.

Consiliere pentru dezvoltare personală/parentală (online)
50 de minute

  • În această ședință urmează să discutăm punctual despre problemele și dificultățile pe care le întâmpini și să găsim, împreună, soluții potrivite pentru situația ta concretă, care să funcționeze. Nu cred în rețete universale, așa că tot ce vom discuta va fi personalizat 100%.

Oricând e un moment bun să începi. 
Mai ales ACUM.

Ce spun clienții mei?

Felicitari! Te citesc de cativa ani, atat pe blog, cat si pe grup. Acum te-am vazut live si esti la fel de minunata precum mi te-am imaginat citind cele scrise de tine. M-ai ajutat sa fiu mama de azi. Am greselile mele si se pare ca ori de cate ori mai o iau „pe aratura” , tu apari cu cate ceva care ma remonteaza. Multumesc!

Iti multumesc mult pentru ajutor. Faptul ca am lucrat cu tine m-a scos din cel mai mare blocaj al vietii mele. Ai fost foarte delicata si blanda cu mine. Exact ce am avut nevoie. Iti multumesc din nou si recomand din inima tuturor sa lucreze cu tine.

Am lucrat impreuna cu Diana mai bine de un an. In anul acela am reusit sa renunt la un job care imi dadea dureri de stomac si sa ma organizez pentru a alege o alta cale in viata. A trecut o jumatate de an de atunci si sunt foarte multumita de alegerile pe care m-a sustinut sa le fac. Fara ea nu cred ca as fi avut curajul sa-mi schimb viata.

Câteodată îmi place să și scriu 

Avem nevoie să ne atingem – Simțul tactil

Din momentul în care ne naștem și până în clipa în care murim, avem nevoie de contactul fizic cu cei din jurul nostru. De fapt, atingerea, simțul tactil, este primul limbaj pe care îl învățăm. Învățăm să interacționăm cu noi înșine și cu cei din jur înainte de a...

Depresia postpartum

Depresia postpartum e o chestiune foarte serioasă în viața unei mame, chiar dacă în România există un tabu al bolilor psihice, depresiilor, etc. Faptul că treci prin atâtea schimbări te poate afecta extrem de mult. Dacă adăugăm la asta cocktailul hormonal care se...

Hai să începem o discuție. Vrei?