+40 723 973 016 diana@dianavijulie.ro

Bună, Sunt diana

Consilier pentru dezvoltare personală și parentală

Ce este dezvoltarea personală?

Procesul prin care treci atunci când te descoperi, când afli când și cum ți-ai scris scenariul de viață și, mai ales, cum poți face să-l rescrii pentru a putea trăi liber și în congruență cu sinele autentic, cu valorile și cu principiile tale de viață.

Ședințele de consiliere te ajută să-ți îmbunătățești și

Relația cu tine

Vei ajunge să te cunoști , să te accepți și să te iubești pentru cine ești și pentru ce ești, reușind să scapi din capcanele și blocajele din care simți că nu mai poți ieși.

Relațiile cu cei din jur

Cunoscându-te și respectându-te pe tine, vei reuși să te prezinți celorlalți astfel încât și ei să te cunoască și să te respecte cu adevărat.

Relația de cuplu

Atunci când observi blocaje în cuplu, discută cu partenerul și stabiliți împreună ședințele de consiliere de cuplu, pentru a îmbunătăți relația și comunicarea din cadrul relației. 

Relația cu copiii

De asemenea, îți ofer și ședințe de dezvoltare parentală, care să te ajute în procesul de dezvoltare cognitivă și emoțională a copilului tău, să-ți ofere sprijin și susținere în momentele tale dificile de părinte.

Clienți

Cumpărători din Shop

Articole scrise

Ore de studiu

Fii o prioritate în viața ta!

Ședință de cunoaștere (gratuită)

În această ședință urmează să ne cunoaștem și să-ți formezi o idee despre o eventuală colaborare împreună cu mine. Putem discuta despre problemele de care te lovești adesea și despre ce ai vrea să schimbi.

Consiliere pentru dezvoltare personală/parentală (online)
50 de minute

  • În această ședință urmează să discutăm punctual despre problemele și dificultățile pe care le întâmpini și să găsim, împreună, soluții potrivite pentru situația ta concretă, care să funcționeze. Nu cred în rețete universale, așa că tot ce vom discuta va fi personalizat 100%.

Oricând e un moment bun să începi. 
Mai ales ACUM.

Ce spun clienții mei?

Nu am suficiente cuvinte sa o recomand pe Diana: este un om bland cu suflet frumos, empatica, profesionista si dedicata misiunii de a vindeca lumea 🙂 Nu am mai intalnit pe cineva care sa puna atata pasiune in munca pe care o face!

Oana P.

 

Diana e o luminita...catre tine, catre mine, catre lumea din jur. Daca o urmezi, s ar putea sa vezi parti nestiute din puzzle ul vietii caruia incerci in fiecare zi sa i dai de cap. Diana e o luminita pozitiva cu care te identifici undeva, acolo unde in tine e putin intuneric.

Alina M.

Diana este omul de la care am invatat atat de multe lucruri folositoare despre furie, iubire, blandete, empatie. Am devebit un om mai bun si mai echilibrat datorita tie. Multumesc mult, draga mea.

Iulia G.

Am participat la un webinar despre Cooperarea copiiilor si m-a ajutat tare mult! Explicatiile au fost pe intelesul tuturor, cu exemple, apoi, dupa webinar am primit pe mail raspunsurile la intrebarile puse in cadrul acestuia. Multumesc, Diana! Am invatat foarte multe de la tine si privesc viata micutelor mele cu empatie si multa iubire!

Simona S.

Am participat la un webinar despre Cooperarea copiiilor si m-a ajutat tare mult! Explicatiile au fost pe intelesul tuturor, cu exemple, apoi, dupa webinar am primit pe mail raspunsurile la intrebarile puse in cadrul acestuia. Multumesc, Diana! Am invatat foarte multe de la tine si privesc viata micutelor mele cu empatie si multa iubire!

Simona S.

Câteodată îmi place să și scriu 

Cum arată o relație de cuplu care ne ”crește”?

”Cât de mult merită relațiile munca pe care trebuie să o depui ca să meargă?”
… mă provoacă acum câteva seri o prietenă. ”Până la urmă, ce e iubirea, de fapt?” continuă ea? Mă înflăcărez imediat. Îmi place discuția și îmi place s-o port cu ea. Îmi plac întrebările și îmi place nesiguranța, tocmai pentru că doar cred că știu răspunsurile și pentru că astfel discuția se transformă într-o bună ocazie să-mi clarific și eu ce cred și ce simt.

5 moduri prin care îți sabotezi fericirea (și te asiguri că ești nefericit)

Și-atunci? Dacă viețile noastre sunt o sumă de probleme, dacă toate viețile sunt o sumă de probleme, de ce unii oameni sunt mai nefericiți decât ceilalți? De ce unii oameni caută fericirea într-un job nou, o casă nouă, bani mai mulți, o rochie mai frumoasă, o altă relație, un copil sau doi sau 5? Pentru că acești oameni au ales ca astea să fie problemele pentru care caută soluții. Și fiecare soluție speră ei să le ofere picături de fericire pe care să le adune în săculețul vieții și care să le fie combustibil.

Hai să începem o discuție. Vrei?