+40 723 973 016 diana@dianavijulie.ro

Bună, Sunt diana

Consilier pentru dezvoltare personală, parentală și de cuplu

Ce este dezvoltarea personală?

Procesul prin care treci atunci când te descoperi, când afli când și cum ți-ai scris scenariul de viață și, mai ales, cum poți face să-l rescrii pentru a putea trăi liber și în congruență cu sinele autentic, cu valorile și cu principiile tale de viață.

Ședințele de consiliere te ajută să-ți îmbunătățești și

Relația cu tine

Vei ajunge să te cunoști , să te accepți și să te iubești pentru cine ești și pentru ce ești, reușind să scapi din capcanele și blocajele din care simți că nu mai poți ieși.

Relațiile cu cei din jur

Cunoscându-te și respectându-te pe tine, vei reuși să te prezinți celorlalți astfel încât și ei să te cunoască și să te respecte cu adevărat.

Relația de cuplu

Atunci când observi blocaje în cuplu, discută cu partenerul și stabiliți împreună ședințele de consiliere de cuplu, pentru a îmbunătăți relația și comunicarea din cadrul relației. 

Relația cu copiii

De asemenea, îți ofer și ședințe de dezvoltare parentală, care să te ajute în procesul de dezvoltare cognitivă și emoțională a copilului tău, să-ți ofere sprijin și susținere în momentele tale dificile de părinte.

Clienți

Cumpărători din Shop

Articole scrise

Ore de studiu

Fii o prioritate în viața ta!

Consiliere pentru dezvoltare personală / parentală 

Te invit să lucrăm față în față cu dificultățile pe care le întâmpini. Îți propun o abordare centrată pe emoțiile tale, pe trăirile corpului tău, îți propun să intrăm în ”discuție” cu laturile tale ascunse, sau, dimpotrivă, dacă simți că ai nevoie de suport pentru rezolvarea punctuală a unei probleme, ne putem concentra exclusiv pe acest rezultat.

Pentru programarea ședințelor față în față, te rog să îmi scrii pe adresa mea de email. 

Consiliere pentru dezvoltare personală/parentală (online)
50 de minute

  • În această ședință urmează să discutăm punctual despre problemele și dificultățile pe care le întâmpini și să găsim, împreună, soluții potrivite pentru situația ta concretă, care să funcționeze. Nu cred în rețete universale, așa că tot ce vom discuta va fi personalizat 100%.

Grup de autocunoaștere și dezvoltare personală

Am hotărât recent să organizez un grup de dezvoltare personală (pentru mame). L-am gândit sa acceseze cât mai multe părți din tine, printre care și conștiința rațională, dar (mai ales) cea creativa și cea corporală.

Voi îmbina abordări de psihoterapie, combinate cu lucrul senzorial, terapie prin artă, exerciții de conștientizare corporală, toate menite să te ajute să te autodescoperi și să depășești momentele dificile. Cred mult în puterea grupului, care poate, prin intervențiile noastre, ale tuturor celor ce luăm parte în acest proces, să devină un model funcțional de socializare.

Cu alte cuvinte, prin intervențiile noastre, grupul se transformă dintr-un număr de persoane individuale într-un spațiu sigur, în care să trăim și să simțim, primind apoi acceptarea și conținerea de care avem nevoie pentru a putea explora în continuare. 

Oricând e un moment bun să începi. 
Mai ales ACUM.

Ce spun clienții mei?

Nu am suficiente cuvinte sa o recomand pe Diana: este un om bland cu suflet frumos, empatica, profesionista si dedicata misiunii de a vindeca lumea 🙂 Nu am mai intalnit pe cineva care sa puna atata pasiune in munca pe care o face!

Oana P.

 

Diana e o luminita...catre tine, catre mine, catre lumea din jur. Daca o urmezi, s ar putea sa vezi parti nestiute din puzzle ul vietii caruia incerci in fiecare zi sa i dai de cap. Diana e o luminita pozitiva cu care te identifici undeva, acolo unde in tine e putin intuneric.

Alina M.

Diana este omul de la care am invatat atat de multe lucruri folositoare despre furie, iubire, blandete, empatie. Am devebit un om mai bun si mai echilibrat datorita tie. Multumesc mult, draga mea.

Iulia G.

Am participat la un webinar despre Cooperarea copiiilor si m-a ajutat tare mult! Explicatiile au fost pe intelesul tuturor, cu exemple, apoi, dupa webinar am primit pe mail raspunsurile la intrebarile puse in cadrul acestuia. Multumesc, Diana! Am invatat foarte multe de la tine si privesc viata micutelor mele cu empatie si multa iubire!

Simona S.

Am participat la un webinar despre Cooperarea copiiilor si m-a ajutat tare mult! Explicatiile au fost pe intelesul tuturor, cu exemple, apoi, dupa webinar am primit pe mail raspunsurile la intrebarile puse in cadrul acestuia. Multumesc, Diana! Am invatat foarte multe de la tine si privesc viata micutelor mele cu empatie si multa iubire!

Simona S.

Câteodată îmi place să și scriu 

Când ți se spune ”Nu fi tu”, cine ești?

Timp de citire: 7 minute Dar cum se face că ajungem să fim adulți în toată firea și să aflăm acum lucruri elementare despre noi înșine? De ce nu le-am știut mereu? De ce nu le-am aflat mai devreme? De ce le-am ignorat atâta timp, nu le-am luat în seamă, de ce-am trăit și ziua – în lume, dar și noaptea – în pat, cu o mască?

Cum să trăiești cu furia (altora) în casa (ta)

Timp de citire: 5 minute Pentru că nu e deloc ușor să locuiești împreună cu oameni care sunt furioși, indiferent cum își exprimă furia. Fie că o fac rănindu-se pe sine, fie că o fac rănindu-i pe ceilalți, fie că o fac pe ascuns, fie că o fac în văzul și auzul tuturor. Deci, ce faci tu? Cum te protejezi?

Cum poți seta limite sănătoase

Timp de citire: 6 minute – Diana, iar am urlat la copil și nu înțeleg de ce nu mă pot opri. Îmi dau seama că asta fac și nu pot să tac. Nu înțeleg ce se întâmplă cu mine.
Hai să dăm timpul puțin înapoi. Sigur, nu am o mașină a timpului în cabinet ca să ne întoarcem, cu adevărat, în timp. Însă atunci când aud o astfel de mărturisire, mă interesează foarte tare ce s-a întâmplat înainte să iasă țipătul. Nu înainte cu

Hai să începem o discuție. Vrei?

Str. Paris nr. 4, etaj 3, interfon 10 București +40 723 973 016

Str. Paris nr. 4, etaj 3, interfon 10
București

+40 723 973 016

Shares