+40 723 973 016 diana@dianavijulie.ro

TERMENI ȘI CONDIȚII

Va multumim pentru accesarea site-ului www.dianavijulie.ro(denumit in cele ce urmeaza ”Site”).

Vizitarea, folosirea, sau comandarea produselor si serviciilor vizualizate pe site-ul www.dianavijulie.ro implica acceptarea Conditiilor de utilizare ce vor fi detaliate mai jos.

www.dianavijulie.ro este sub controlul si este operat de: LEARNING AND DEVELOPMENT HUB S.R.L. cu sediul in Stefanestii de Jos, jud. Ilfov, inregistrata la RegistrulComertului cu nr J23/5931/28.11.2017, CUI 38544310 (“Societatea”, “Learning and Development Hub”).

Societatea isi rezerva dreptul de a modifica termenii si conditiile de utilizare fara notificare prealabila, orice modificare devenind efectiva si producand efecte incepand cu momentul postarii lor pe acest Site. Accesand legatura „termeni si conditii” puteti lua cunostinta de cea mai recenta versiune a acestora.

Learning and Development Hub va avea dreptul sa schimbe, suspende, inceteze sau restrictioneze folosirea Site-ului in tot sau in parte, in orice moment, pe baza de motiv intemeiat si fara nici o notificare, Societatea neputand fi tinuta raspunzatoare pentru nici un prejudiciu adus persoanelor care utilizeaza acest Site.

Atunci cand accesati Site-ul declarati ca sunteti de acord sa folositi acest serviciu numai in scopuri legale. Mai exact va obligati sa:

a) nu modificati, copiati, distribuiti, transmiteti, afisati, publicati, reproduceti, acordati licente, creati produse derivate, transferati sau vindeti orice fel de informatie sau servicii obtinute de pe sau prin intermediul acestui site web;

b) nu veti permite sau nu veti autoriza vreo terta persoana sa foloseasca Site-ul pentru a transmite sau a receptiona material care contravine oricarei legi sau dispozitii legale in vigoare, de natura obscena, amenintator, agresiv, defaimator, rasista etc;

c) nu veti desfasura si nu veti permite desfasurarea activitatilor de cracking sau hacking, sau a atacurilor de genul „negarea serviciului” (Denial of Service); utilizatorii care violeaza securitatea Site-ului, a sistemelor sau retelelor serverelor pe care acesta este mentinut pot fi actionati in instanta, civil si penal;

Conexiuni catre alte site-uri 

Site-ul poate contine anumite conexiuni catre pagini de Internet ale unor terte parti. Prin accesarea conexiunilor catre alte site-uri va asumati raspunderea de a respecta termenii si conditiile ce guverneaza site-urile respective.

Orice includere de link-uri spre alte site-uri este realizata pentru singurul motiv de a veni in ajutorul vizitatorilor Site-ului si nu implica sprijinirea de catre Societate a materialului disponibil pe sau prin acele site-uri si nici vreo asociere cu operatorii lor. Vizitatorul acceseaza acele situri si le foloseste produsele si serviciile exclusiv pe propriul risc.

Persoane imputernicite

Asa cum am aratat mai sus, cand va fi necesar din motive organizatorice, s-ar putea sa angajam terte parti ca sa proceseze sau sa analizeze datele pe care le colectam prin acest site, inclusiv datele personale ale dumneavoastra. De exemplu, site-ul poate fi intretinut sau gazduit de o agentie specializata de servicii IT, si oricare dintre promotii poate fi administrata/desfasurata prin intermediul unei agentii specializate de promovare a vanzarilor, ce are calitatea de persoana imputernicita. In plus, daca plasati o comanda pentru un produs sau un serviciu, s-ar putea sa dam datele personale furnizorilor sau altor terte parti, pentru a facilita plata sau livrarea unui asemenea produs sau serviciu. Acesti furnizori si alte terte parti sunt obligati prin contract sa nu foloseasca datele dumneavoastra personale in nici un alt fel decat cel pe care l-am precizat, iar identitatea lor va va fi dezvaluita inca de la inceput, astfel incat sa va puteti manifesta acordul sau dezacordul, in deplina cunostinta de cauza.

Protectia datelor personale si a vietii private

Prin accesarea Site-ului si/sau completarea formularelor de pe Site sau dezvaluirea datelor cu caracter personal prin orice alta metoda prevazuta pe Site, fiecare utilizator isi exprima acordul expres si neechivoc ca Learning And Development Hub sa acceseze datele sale personale, inclusiv a celor stocate pe retele de socializare (gen Facebook, Twitter, etc), sa trimita email-uri utilizatorului, sa posteze pe Wall, sa acceseze informatiile de profil de pe Facebook sau alta retea de socializare, precum si sa le stocheze si utilizeze. Toate acestea vor putea fi incluse in baza de date a Learning And Development Hub.

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata, si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice Learning And Development Hub are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizeaza utilizatorul despre utilizator, un membru al familiei utilizatorului ori o alta persoana. Scopul prelucrarii datelor este „reclama, marketing si publicitate” si “servicii de comunicatii electronice”.

Utilizatorii sunt de acord ca Societatea  sa transmita datele personale societatilor bancare cu care exista semnat un contract pentru virarea sumelor provenite din eventule premiilor obtinute ca urmare a concursurilor organizate de Societate.

Conform dispozitiilor art. 20 alin.(1) din Legea 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata, si Multimedia Est are obligatia de a aplica masurile tehnice si organizatorice adecvate pentru protejarea datelor cu caracter personal impotriva distrugerii accidentale sau ilegale, pierderii, modificarii, dezvaluirii sau accesului neautorizat, precum si impotriva oricarei alte forme de prelucrare ilegala.

Drepturile de autor (Copyright)

Intregul continut al site-ului www.gangblog.ro, incluzand, texte, imagini, grafice, elemente de grafica web, scripturi si oricealte date, este proprietatea Learning And Development Hub sau a furnizorilor sai si este protejat conform Legii drepturilor de autor si legilor privind dreptul de proprietate intelectuala si industriala. Folosirea fara acordul scris a oricaror elemente de pe site-ul www.dianavijulie.ro, sau a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare. Pentru a reclama drepturile de proprietate intelectuala puteti folosi adresa de mail diana@dianavijulie.ro

Nici o reproducere a oricarei parti a acestui site nu poate fi vanduta sau distribuita in scopuri comerciale si nici nu poate fi modificata sau folosita in alte lucrari, publicatii sau site-uri, fie ca este vorba de un format electronic sau tiparit, sau postata pe alt site.

Litigii

Prin folosirea,vizualizarea sau cumpararea produselor de pe acest site, utilizatorul a luat la cunostinta asupra faptului ca legile romane vor guvernaTermenii si Conditiile de mai sus si orice disputa de orice fel care ar putea sa apara intre utilizator si Learning And Development Hub. In cazul unor eventuale conflicte intre Learning and Development Hub S.R.L. si clientii sai, se va incerca mai intai rezolvarea acestora pe cale amiabila in minim 30 de zile lucratoare.

Daca rezolvarea pe cale amiabila nu va fi posibila, conflictul va fi solutionat in instant competent in conformitate cu legile romane in vigoare.

Diverse

Daca oricare dintre clauzele de mai sus va fi gasita nula sau nevalida, indiferent de cauza, aceasta nu va afecta valabilitatea celorlalte clauze. Odata cu lansarea comenzii, clientul accepta fara obiectiuni Conditiile si termenii de utilizare, valoarea acestora fiind aceeasi cu un contract valabil incheiat.

Fiind de acord cu acesti Termeni si Conditii clientul isi asuma in totalitate drepturile si obligatiile ce decurg din cumpararea de pe site-ul www.shop.dianavijulie.ro.

Prin accesarea si folosirea Site-ului, confirmati ca ati citit si acceptat acesti termeni si conditii. Utilizarea Site-ului de catre dumneavoastra implica acceptarea neconditionata a acestor termeni si conditii.

In cazul in care nu sunteti de acord cu acesti termeni si conditii, va rugam incetati navigarea pe acest Site. 

Shares