+40 723 973 016 diana@dianavijulie.ro

despre mine

 

 

 

 

 

eu sunt diana vijulie


Bună, îmi pare bine de cunoștință.

Eu sunt Diana Vijulie, mamă de doi copii, soție și persoană care studiază constant tot ce ține de dezvoltare personală și parentală. Sunt psiholog, instructor certificat în disciplină pozitivă, utilizez în lucrul meu și elemente de terapie prin artă, pe care le-am aprofundat în cadrul colaborării mele cu American Art Therapy Association, și psihoterapeut în formare în Analiză Tranzacționale la Yorkshire Training Center Romania și Psihoterapia integrativă a copilului și adolescentului, și ca terapeut de cuplu împreună cu The Gottman Institute.

Pe lângă acestea, m-am perfecționat in lucrul cu pacienți borderline în cadrul programului “General Psychiatric Management for BPD”, la Harvard Medical School, și in reglarea emoțională prin lucrul cu nisip, la Synergetic Play Therapy Institute.

De asemenea, am inclus în pregătirea mea și programul legat de inteligența emoțională, Applied Emotional Intelligence, ținut de John Parr, MSc, CTA, Certifying Master Trainer pentru AEI și PCM. În mai puține cuvinte, sunt consilier pentru dezvoltare personală, consilier pentru dezvoltare parentală pozitivă și bloggeriță și mă bucur să te cunosc.

Ore de client 1:1

Clienți

Articole scrise

Ore de training

Ce știu eu să fac cel mai bine

Lucrez cu oamenii pentru a-i ajuta să se cunoască și să-și îmbunătățească semnificativ calitatea vieții. Cel mai mult îmi place să lucrez în consiliere parentală și în direcția dezvoltării emoționale (a adulților, dar și a copiilor).

Am lucrat cu adulți în ședințe individuale, de cuplu, de grup sau în workshopuri.   Cu copiii am lucrat, în special, în direcția dezvoltării inteligenței emoționale, în ateliere începând cu vârsta de 6 luni și până la 7 ani.

  • Dezvoltare parentală
  • Dezvoltare personală
  • Inteligență emoțională
  • Dezvoltare în cuplu

Îmi place tare mult să scriu și o fac cu drag pe blogul meu dedicat. Dacă vrei să afli mai multe despre latura mea jucăușă, dar și despre cea profesională, citește-mă.

Hai să începem o discuție. Vrei?

Strada Paris 4, București, Romania

Shares