+40 723 973 016 diana@dianavijulie.ro

Bună, Sunt Diana

Psiholog și psihoterapeut

Bună, Sunt Diana

Psiholog și psihoterapeut

Ce este dezvoltarea personală?

Procesul prin care treci atunci când te descoperi, când afli când și cum ți-ai scris scenariul de viață și, mai ales, cum poți face să-l rescrii pentru a putea trăi liber și în congruență cu sinele autentic, cu valorile și cu principiile tale de viață.

Ședințele de consiliere te ajută să-ți îmbunătățești și:

Relația cu tine

Vei ajunge să te cunoști , să te accepți și să te iubești pentru cine ești și pentru ce ești, reușind să scapi din capcanele și blocajele din care simți că nu mai poți ieși.

Relațiile cu cei din jur

Cunoscându-te și respectându-te pe tine, vei reuși să te prezinți celorlalți astfel încât și ei să te cunoască și să te respecte cu adevărat.

Relația de cuplu

Atunci când observi blocaje în cuplu, discută cu partenerul și stabiliți împreună ședințele de consiliere de cuplu, pentru a îmbunătăți relația și comunicarea din cadrul relației. 

Relația cu copiii

De asemenea, îți ofer și ședințe de dezvoltare parentală, care să te ajute în procesul de dezvoltare cognitivă și emoțională a copilului tău, să-ți ofere sprijin și susținere în momentele tale dificile de părinte.

Clienți

Cumpărători din Shop

Articole scrise

Ore de studiu

Fii o prioritate în viața ta!

Consiliere pentru dezvoltare personală / parentală 

Te invit să lucrăm față în față cu dificultățile pe care le întâmpini. Îți propun o abordare centrată pe emoțiile tale, pe trăirile corpului tău, îți propun să intrăm în ”discuție” cu laturile tale ascunse, sau, dimpotrivă, dacă simți că ai nevoie de suport pentru rezolvarea punctuală a unei probleme, ne putem concentra exclusiv pe acest rezultat.

Pentru programarea ședințelor față în față sau online, te rog să îmi scrii pe adresa mea de email. 

Ședință consiliere de cuplu

50 de minute

  • Câteodată cuplurile au nevoie să descopere noi căi de comunicare, noi moduri de a-și descrie nevoile, modalități sănătoase de a se ”certa”, instrumente pentru a-și exprima furia în mod constructiv pentru sine și pentru relație. Câteodată, partenerul de cuplu apasă cele mai complicate butoane și atunci vă este greu să ajungeți singuri într-o stare de echilibru, care vine odată cu o relație sănătoasă. Rolul meu este acela de a vă îndruma, de a vă ajuta să vă ”traduceți” mesajele, de a vă oferi instrumente sănătoase și de a vă susține atunci când (re)construiți relația

Grup de autocunoaștere și dezvoltare personală

În cadrul grupului de dezvoltare personală utilizez abordări de psihoterapie, combinate cu lucrul senzorial, terapie prin artă, exerciții de conștientizare corporală, toate menite să te ajute să te autodescoperi și să depășești momentele dificile. Cred mult în puterea grupului, care poate, prin intervențiile noastre, ale tuturor celor ce luăm parte în acest proces, să devină un model funcțional de socializare și un substitut pentru tiparurile noastre disfuncționale de relaționare cu ceilalți, dar și cu noi înșine.

Cu alte cuvinte, prin intervențiile noastre, grupul se transformă dintr-un număr de persoane individuale într-un spațiu sigur, în care să trăim și să simțim, primind apoi acceptarea și conținerea de care avem nevoie pentru a putea explora în continuare.

Oricând e un moment bun să începi. 
Mai ales ACUM.

Ce spun clienții mei?

Nu am suficiente cuvinte sa o recomand pe Diana: este un om bland cu suflet frumos, empatica, profesionista si dedicata misiunii de a vindeca lumea 🙂 Nu am mai intalnit pe cineva care sa puna atata pasiune in munca pe care o face!

Oana P.

 

Diana e o luminita...catre tine, catre mine, catre lumea din jur. Daca o urmezi, sar putea sa vezi parti nestiute din puzzle ul vietii caruia incerci in fiecare zi sa-i dai de cap. Diana e o luminita pozitiva cu care te identifici undeva, acolo unde in tine e putin intuneric.

Alina M.

Diana este omul de la care am invatat atat de multe lucruri folositoare despre furie, iubire, blandete, empatie. Am devenit un om mai bun si mai echilibrat datorita tie. Multumesc mult, draga mea.

Iulia G.

Am participat la un webinar despre Cooperarea copiiilor si m-a ajutat tare mult! Explicatiile au fost pe intelesul tuturor, cu exemple, apoi, dupa webinar am primit pe mail raspunsurile la intrebarile puse in cadrul acestuia. Multumesc, Diana! Am invatat foarte multe de la tine si privesc viata micutelor mele cu empatie si multa iubire!

Simona S.

Am participat la un webinar despre Cooperarea copiiilor si m-a ajutat tare mult! Explicatiile au fost pe intelesul tuturor, cu exemple, apoi, dupa webinar am primit pe mail raspunsurile la intrebarile puse in cadrul acestuia. Multumesc, Diana! Am invatat foarte multe de la tine si privesc viata micutelor mele cu empatie si multa iubire!

Simona S.

Câteodată îmi place să și scriu 

Cele 5 Drivere – Impulsurile pilotului automat

Cele 5 Drivere – Impulsurile pilotului automat

Timp de citire: 4 minute Apoi, următorul lucru pe care l-am descoperit cu mare surprindere au fost Driverele. Spun despre surprindere, pentru că pare un concept atât de ”colocvial”, încât parcă nici nu-mi venea să cred că e ceva psihologic serios în spatele lui. Dar e.

Când ți se spune ”Nu fi tu”, cine ești?

Când ți se spune ”Nu fi tu”, cine ești?

Timp de citire: 7 minute Dar cum se face că ajungem să fim adulți în toată firea și să aflăm acum lucruri elementare despre noi înșine? De ce nu le-am știut mereu? De ce nu le-am aflat mai devreme? De ce le-am ignorat atâta timp, nu le-am luat în seamă, de ce-am trăit și ziua – în lume, dar și noaptea – în pat, cu o mască?

Hai să începem o discuție. Vrei?

Bd. Pipera 57, sc. B, interfon 22 Voluntari +40 723 973 016

Bd. Pipera 57, sc. B, interfon 22
Voluntari

+40 723 973 016

Shares