+40 723 973 016 diana@dianavijulie.ro

WEBINAR

Copilul care simte tot (Ediția a XI-a)

Curiozitate, atenție, perfecționism, încăpățânare, empatie, maturitate, toleranță scăzută, grijă, inteligență – sunt doar câteva dintre caracteristicile copilului hipersensibil. Și odată cu ele, apar și bucuria de a fi părintele unui copil conectat cu el și cu ceilalți, dar și dificultatea de a o face în momente intense.

În acest webinar vei afla cum și când să-l ajuți pe copil pentru a crește echilibrat emoțional.

Copilul care simte tot

Miercuri, 17 aprilie 2024 //
16:30 – 19:30 (EET; UTC +02:00) //
online ZOOM

Te invit la acest webinar, din care vei afla

  • Care sunt cele 4 chei ale hipersensibilității (sau cum îți dai seama că ai un copil hipersensibil)?
  • Care sunt avantajele copilului care ”simte tot” (sau de ce e bine pentru copil că ”simte tot”)?
  • Cum crești băieții hipersensibili (sau care sunt nevoile lor specifice)?
  • Cum educi copilul hipersensibil (sau cum poți să pui limite, să cooperezi cu el și să creșteți împreună)?
  • Ce faci dacă ai și tu o componentă hipersensibilă (sau cum poți să te folosești de avantajele tale de a fi hipersensibil/ă)?
  • Ce anume faci punctual, atunci când îl deranjează o șosetă, când preferă un singur tip de mâncare, când se adaptează greu, când e perfecționist, etc.?

 

 

Nu ai timp să participi la webinar?
Nicio problemă. Webinarul este înregistrat și vei primi acces la el după încheierea lui.

 

Nu ți-e de ajuns?
Nicio problemă nici aici. Pentru a putea să îl sprijini pe adolescentul tău, dar și să te sprijini pe tine însăți/însuți, ai nevoie să poți fi în contact cu emoțiile tale, să le recunoști și să poți înțelege nevoia din spatele lor. Pentru asta vei primi gratuit acces BONUS și la masterclassul meu ”Furia, de unde vine și ce facem cu ea?”

 

Te temi că n-o să-ți fie de folos pe problemele tale specifice (mai ales dacă nu știi dacă poți să participi live, ci să urmărești înregistrarea) ?
Pentru că și eu m-am temut de asta, am găsit soluția perfectă la problema webinariilor, ca să nu fie ”one size fits all”.
Înainte de orice webinar țin, trimit participanților un chestionar, unde îi invit să-mi scrie punctual care sunt provocările pentru care caută un răspuns și îmi construiesc webinarul în jurul acestor întrebări. Cu alte cuvinte, chiar și dacă urmărești în reluare, dacă mi-ai transmis întrebările, vei primi răspuns la ele. 

 

Dacă există o înregistrare, cum rămâne cu confidențialitatea?
Înregistrarea va fi primită doar de persoanele care s-au înscris la webinar (și poate n-au putut participa live din cine știe ce motive). Înregistrarea nu este destinată pentru a fi vândută ulterior altor persoane decât cele care s-au înscris la acest webinar punctual.

Mai ai și alte întrebări?
Scrie-mi pe mail (îl găsești în tabul ”Contact” sau în bara de sus pe site)

 

Facilitator

Diana Vijulie

Psiholog și psihoterapeut

Salut, sunt Diana și am 8 ani experiență în lucrul cu adulți și copii.
Pe scurt, sunt psiholog și psihoterapeut în formare în Analiză Tranzactională și psihoterapie Integrativă. Pe lung, te invit să afli aici mai multe despre mine.

Deși sunt psiholog, psihoterapeut și consilier de parenting, ceea ce mă ajută cel mai mult să înțeleg provocările părinților de copii hipersensibili și să empatizez cu procesul lor este relația mea cu propriul copil, un minunat copil-orhidee la rândul său și relația cu mine, tot o orhidee și eu.

Te invit la webinar, dacă vrei să afli mai multe despre cum să fii un părinte de copil-orhidee: care înflorește aproape la propriu, atunci când mediul îi e propice. 

Shares